Award winning frites

Wij zijn trots te mogen vermelden dat wij met onze frites de 1e plaats hebben behaald bij de ‘Nederlandse Horeca Prijzen 2019’ en een goede 2e plaats voor de provincie Noord-Holland. Wanneer u onze friet aan uw klanten aanbiedt, dan weet u zeker dat zij topkwaliteit friet voorgeschoteld krijgen die uw gerecht zal complementeren.

 
 

Ga ook voor het beste

Wilt u ook de beste friet serveren aan uw klanten? Vraag dan een gratis sample aan en wij komen u geheel vrijblijvend onze verse friet bezorgen en geven u het juiste bakadvies. Wanneer u contact opneemt met onze accountmanager dan zorgen wij dat u zo snel als mogelijk ook onze top friet kunt ervaren!

 

Topkwaliteit friet hoeft niet duur te zijn

Onze productie is centraal gelegen zodat wij u zeer snel kunnen bedienen en met onze scherpe tarieven kunt u uw klanten morgen nog de beste frites serveren!

€ 2.25 per kilo.

 

 
 

Reviews

Smaken verschillen en wij kunnen natuurlijk zomaar roepen dat onze friet inderdaad echt de beste is. Daarom nodigen wij u uit om onze reviews te bekijken. Onze klanten zijn zeer bereid om hun positieve ervaringen te delen met u.

Eten bij Sidney

Wij van Eten bij Sidney hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom bestellen wij onze verse frites bij horecafrites.nl van het Gooisch Friethuys, altijd top!

Sidney Heinze
Eigenaar
etenbijsidney.nl
Ambachtelijke verse friet voor horeca
5
2020-09-08T16:42:33+02:00
Wij van Eten bij Sidney hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom bestellen wij onze verse frites bij horecafrites.nl van het Gooisch Friethuys, altijd top! Sidney Heinze Eigenaar etenbijsidney.nl

Hofman Alkmaar

Smaakvolle en ambachtelijke patat die perfect bij ons restaurant. Bijkomend voordeel, Met een dikte met 10 mm is deze ook lekker vlot klaar zodat je deze met tempo kan serveren.

Donald Smit
Eigenaar en Chef
hofman-alkmaar.nl
Ambachtelijke verse friet voor horeca
5
2020-09-08T17:00:38+02:00
Smaakvolle en ambachtelijke patat die perfect bij ons restaurant. Bijkomend voordeel, Met een dikte met 10 mm is deze ook lekker vlot klaar zodat je deze met tempo kan serveren. Donald Smit Eigenaar en Chef hofman-alkmaar.nl
5
2
Ambachtelijke verse friet voor horeca