Ambachtelijke friet wordt steeds populairder

Onze friet is authentiek, herkenbaar en vol van smaak!

ambachtelijke friet voor de horeca

Steeds meer horeca ondernemers stappen over op verse, ambachtelijke friet. Waar de aardappels tot voor kort massaal door een schrapmachine van de schil werden ontdaan, zien we nu de frietaardappels met schil en al door de frietsnijder gaan. Dat heeft z’n voordelen. In de aardappelschil zit veel smaak. Een frietje in de schil smaakt voller en zoeter. Ook is een frietje in de schil gezonder; het bevat meer vezels, vitamine C en kalium.

Friet is het meest gevraagde bijgerecht in de horeca; een uitgelezen kans om onderscheidend te zijn ten opzichte van je collega’s. Een goed gebakken frietje met een volle aardappelsmaak, ambachtelijke uitstraling én gezonde eigenschappen maakt het verschil. De consument is er gek op en het einde van die trend is nog lang niet in zicht.

ambachtelijke friet voor de horeca

Onze AWARD WINNENDE FRITES leveren wij door heel Nederland. Wij bakken de frites in het schilletje zodat de frites een heerlijke zoete en krokante bite heeft en een prachtige ambachtelijke uitstraling!